Steg Tasty Smoke Jam 60ml

1 hodnocení
 

Nové skvělé husté aroma na zatraktivění vašich nástrah - doporučujeme používat jak při kapraření tak při lovu na feeder.

Cena 114,29 Kč bez DPH
128 Kč
Značka Stég
Webová stránka značky stegproduct.cz
Kategorie Aromáty, dipy, boostery, posilovače
Záruka 2 roky
Zvolte variantu
1823 s Kód produktu 1823 příchuť: Honey Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do: 25.11.2024
128 Kč
114,29 Kč bez DPH
   
 
Základní informace:

Skvělé husté aroma na zatraktivění vašich nástrah - doporučujeme používat jak při kapraření tak při lovu na feeder. Tasty Smoke Jam se vyznačuje svou hustotou a lepivostí, což způsobuje, že mnohem delší dobu láká ryby ke krmítku.

Tasty Smoke Jam je vyroben pouze z přírodních látek - má dokonale přirozenou chuť i vůni. 

Tasty Smoke Jam vytváří barevný obláček okolo nástrahy.

Parametry a specifikace:
    • PVA friendly
    • Obsah balení 60ml.

 

TIP: Doporučujeme na nástrahu nanést jam a poté namočit do Tasty Powder stejné příchutě - získáte tím velmi atraktivní nástrahu.

TIP: Lze s ním zatraktivnit náplň v method krmítku krátce před náhozem, klasickém feeder krmítku či PVA punčochu.

TIP: Lze použít pro zatraktivnění ZIG nástrahy i dalších nástrah:

TIP: Úžasný pro znovunastartování starších, již použitých nástrah.

TIP: Nástrahu si lze nanést i přímo do kelímku na nástrahu, poté stačí už jen promíchat napíchnout na trn a nahodit.

Podobné produkty

  • aroma ananas 1 Kód: 18050
    Steg Aroma / booster 200ml
    Skladem
    Skvělé husté aromáty/boostery (zvýrazňovače chutí) vhodné na ochucení krmítkových směsí, pelet nebo boilie. Fungují skvěle jak...

    114 Kč
  • corn juice Kód: 184004
    Steg Corn Juice 500ml
    Skladem (>5 ks)
    CORN JUICE je 100% koncentrovaný kukuřičný extrakt s extrémně vysokým obsahem sacharidů tedy cukrů, které ryby doslova milují!...

    174 Kč
  • Dip Kód: 18149
    Steg Smoke Powder Dip 35g
    Skladem
    Tento práškový dip vás posune o další level při lovu ryb - pro větší atraktivitu vašich nástrah.

    79 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: